Camping De Somerweij | Stalmansweg 11 5712PJ Someren | tel: 06-20310877 | Minicamping De Somerweij op facebook | minicamping de somerweij op fotoMINICAMPING DE SOMERWEIJ

 
 
Minicamping De Somerweij is een in Someren gelegen minicamping dichtbij de Strabrechtse Heide.

Boerderijdieren

Er leven een aantal dieren op Minicamping De Somerweij. Hieronder ziet u een aantal foto's met beschrijving. Ons verzoek is om de dieren NIET te voeren, behalve wanneer dit is aangegeven door de beheerder.

Kippen

Minicamping De Somerweij heeft 6 kippen en 1 haan rondlopen. Op dit moment scharrelen ze rustig in het rond. Ook de eieren zijn vaak overal en nergens te vinden. Eventueel zijn er ook verse eitjes voor verkoop aanwezig.
 

Konijnen

Pluis en Bruce, een vrouwtje en mannetje, zijn 2 heerlijke, lieve en grappige konijnen.
Ze leven samen in een hok, en mogen bij mooi weer lekker naar buiten. Het gaas van het buitenhok is ingegraven, zodat ontsnappen geen optie is ... tenminste, dat hopen we dan maar.
 

Shetlandpony's

Ginny, de grote shetlandpony stond helemaal alleen. Daarom heeft ze sinds augustus 2015 een lief maar voornamelijk eigenwijs vriendinnetje erbij gekregen: Jessie. Samen maken ze de weide onveilig, voornamelijk door ponystreken uit te halen zoals proberen te ontsnappen. Ginny is heel lief en kan geaaid worden. Jessie is nog niet zo oud, en vindt aaien een beetje eng.
 

Schapen

Twee schapen hebben wij in het de wei rondlopen en ze zijn zo mak als een lammetje.
Lesa en Emma heten ze, ze staan samen bij de shetlandpony's en zijn een stel lieverds.
 

Katten

Vier katten lopen er rond op Minicamping De Somerweij. Twee van de vier zijn nog jonkies, van ongeveer 1 jaar oud. Zeer speels, maar ook een stel luilakken. Waarschijnlijk zul je ze wel tegenkomen, ze kunnen best nieuwsgierig zijn.